За нас

Добре дошли в Пиано бар Poison

Пиано бар Poison

Пиано Бар Poison София е пеещото сърце на Столицата през нощта.

Piano Bar Poison събира на една музикална сцена изпълнител от дует с Васил Найденов, изпълнител от “Като две капки вода”, изпълнител от X factor и всички гости, които обичат да пеят и съпреживяват на живо любими песни от класически рок, до българска естрада, световни поп-хитове и руска музика.

Уникална колекция от китари оживява във виртуозни изпълнения на живо. Китарите могат да бъдат докоснати, което буквално те телепортира извън рамките на сивото ежедневие, директно в света на музиката и купона.

В Poison е закон всички да са приятели - гости, изпълнители и посетители да пеят заедно. Нашето верую е, че Забавлението е Изкуство. Награди, томболи и почерпки има често и винаги за всички. Предоставяме клубни карти с намаления до 30%.

Пиано Бар Poison организира Рождени дни и Лични тържества със страст, внимание и желание. За нас е важно Вашият повод да бъде отбелязан неповторимо - всички да се чувстват специални и заредят с щастие.

Барът е с уникален италиански дизайн - ВИП места на роял и комбинация от места за всеки вкус - мека мебел, сепарета и прави столчета-щъркели. Мултимедия, професионално озвучаване, перфектна акустика, специално осветление, изпълнения на живо, пеене с групата, безплатен WiFi, плащане с карти, томболи с награди, карти за намаление до 30%, хубава музика, приятелска атмосфера и коректно отношение са само част от гарантираните удобства.

Заповядайте смело в сърцето на купона в Столицата! Тук се разлива настроение в изобилие, напитките са подбрани, а музиката е от най-висока величина и единствено изпълнявана на живо!

Пиано Бар Poison е нощен бар с живи изпълнения от професионални музиканти. Добре дошли са всички - от популярни личности до всички, които обичат музиката от сърце.

Често ни гостуват и Холивудски звезди, което ни мотивира да бъдем още по-отдадени на работата си. Тук може да се насладиш на живи изпълнения на любими песни, да потанцуваш свободно, а и да попееш на сцената с групата или караоке.